Reisadviesformulier

 

Gaat u een reis naar het buitenland maken? Misschien heeft u vaccinaties en/of malariatabletten nodig.

Wij kunnen onze klanten voorzien van een persoonlijk reisadvies. Gespecialiseerde assistentes in Apotheek Prinsensingel en Apotheek Tolberg verzorgen het reisadvies voor alle apotheken van Apotheek Roosendaal. Wij hebben daarover afspraken met de volgende huisarts(praktijken) in Roosendaal en Nispen: Praktijk Burgerhout, Praktijk Kennedylaan, huisartsen Prinsensingel en huisartsen Balk, Buijsen, Dermaux, Dom, Geijer, Holtzer, de Korte, Roozendaal, van Osta, Poot, Vincenten.
De overige huisartsen in Roosendaal verzorgen hun reisadvies zelf of verwijzen u door.

Bent u patiënt bij één van bovenstaande huisartsen en wilt u dat Apotheek Roosendaal uw reisadvies verzorgt? Dan zijn er twee mogelijkheden:

1.    Vul online het onderstaande formulier volledig in, indien mogelijk minimaal 4-6 weken voor vertrek. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en brengen u op de hoogte van ons advies. Soms verwijzen wij u door naar een gespecialiseerd centrum. Bijvoorbeeld wanneer een ‘gele koorts’ vaccinatie aanbevolen of vereist is.
Let op!
Na verzenden van het online formulier ontvangt u de melding ‘Het formulier is succesvol naar de apotheek gestuurd’ op uw scherm. Ook ontvangt u een bevestiging met informatie per e-mail. Indien dit beiden NIET het geval is, dan is uw aanvraag NIET bij de apotheek aangekomen.

2.    Of haal de folder ‘Reisadvies’ in één van de apotheken van Apotheek Roosendaal. Deze bevat uitgebreide informatie en een schriftelijk intakeformulier. Dat formulier kunt u na invullen inleveren aan de balie van uw apotheek of aan de balie van Apotheek Prinsensingel of Apotheek Tolberg. Ook kunt u uw vragen aan de balie stellen.

Wilt u liever eerst meer informatie, bel dan één van onze gespecialiseerde apotheken: Apotheek Prinsensingel 0165 53 44 18 of Apotheek Tolberg 0165 55 71 11.

Apotheek Roosendaal wenst u een goede reis!

Kosten reisadvies
Er zijn kosten verbonden aan het maken van een reisadvies door Apotheek Roosendaal. De kosten bedragen € 5,00 per persoon. Dit is niet afhankelijk van het feit of u wel of geen vaccinaties en /of tabletten nodig heeft. Het bedrag is een bijdrage voor het werk dat de apotheek voor u verricht om een reisadvies te maken. Door het aanvragen van een reisadvies gaat u akkoord met het betalen van deze kosten.

Tip
Indien u verzekerd bent voor reisvaccinaties informeer dan eerst bij uw zorgverzekeraar of uw vaccinaties verstrekt door Apotheek Roosendaal vergoed worden.